Nieuws

Gezocht: Renault Kangoo 79-FH-LG

Update 09-06-2010 - 19:02:

Gevonden: http://tinyurl.com/37aqxh5
Dus ik ben vanuit mn werk op een langzaam gangetje naar huis gereden en ik heb op elke oprit gekeken. Toen ik bijna de hoek om moest bij stop even fruit halen was het prijs. Ik voor de deur gestopt, komt die vrouw naar buiten en die kijkt me aan. Daarop loopt ze gelijk weer naar binnen en doet de deur op slot. Ik naar huis en nog een keer de politie gebeld. Blijkt dat die muts van het politiebureau in Rijen ongelijk had en ik wél aangifte kan doen. Morgen dus even een nieuwe afspraak maken en dan kan de heer of mevrouw C. van Dongen gaan BETALEN (graag schande spreken in Dongen vanwege het doorrijden). Toch bedankt voor enige inspanning die jullie geleverd hebben, al was het alleen dit stukje tekst lezen.

Na gisteren geen voorrang te hebben gekregen van een vrouwelijke kneus moest ik uitwijken en heb ik schade gereden aan mijn auto. Die vrouw is em dr tussenuit genaaid. Naar voorbeeld van een goed burger ben ik hiervoor vanochtend naar het politiebureau gegaan, ik kreeg vanmiddag netjes een telefoontje dat ik hier geen aangifte van kon doen omdat ik de andere auto niet geraakt heb en de politie hier verder niets aan kan doen. Dan maar op de eigen manier:

Het is een donkergrijze Renault Kangoo uit 2000, er zat een oudere vrouw in van ik gok een jaar of 50-60. het kenteken is 79-FH-LG en ze reed over de Bolkensteeg vanaf Beljaart/'s-Gravenmoer richting politiebureau.

Wordt deze auto gespot, even een telefoontje of smsje graag, en mocht deze aan het rijden zijn ook graag welke kant op Wink Even ter verduidelijking een plaatje:


 

Yoooo....

It's back!

De rest vinden jullie zelf wel uit denk Wink

Aanpassingen aan de website

Er zijn nog een aantal kleine aanpassingen die ik moet maken aan de website. Zo is bijvoorbeeld in het forum het QUOTE blok veel te groot. En ook als je maar 1 regel typt in het forum neemt je bericht in Internet Explorer (alleen internet explorer) alsnog je hele scherm in beslag.

Dit zijn kleine aanpassingen waar ik aan ga werken. Mocht je zelf nog aanpassingen hebben, reageer dan aub op dit bericht. Berichten over, IK WIL HET GASTENBOEK TERUG worden genegeerd.

DLM 9.0

Zoals jullie zien is er weer een nieuwe website voor DLM, op het moment zitten we al op versie 9.0! En dan maar hopen dat deze versie beter is dan zijn voorgangers Wink .

De grootste wijziging, die jullie misschien al gelijk is opgevallen, is dat het gastenboek is verdwenen. Ik kreeg reacties dat niemand meer op de site kijkt, of ze gaan rechtstreeks naar het gastenboek en vergeten hierbij de voorpagina. (Niet dat hier toch veel veranderde xD). De website van DLM wordt meer forum-based. Wat houdt dat in? Dat we nu voortaan onze zooi niet meer kwijtkunnen in het gastenboek, maar in het Forum. Hier kunnen relevante topics aangemaakt worden, maar je kunt hier alsnog je ei kwijt als je gewoon wat onzin te lullen hebt. Het grootste voordeel wat ik hiervan zie is dat we de informatie nu gestructureerd neer moeten zetten. En het belangrijkste hiervan is dat we nu ook die kettingmail kunnen vergeten!!! en gewoon een relevante topic aanmaken. Maak dus, voor bijvoorbeeld Vakantie 2010, een topic aan op het forum en regel daar alles. Ook worden alle reacties op nieuwsberichten in het forum gezet, zodat dus alle info op het forum beschikbaar is.

Om een forumtopic wat meer naar voren te laten komen, kun je een nieuwsartikel maken die op de voorpagina wordt laten zien en deze koppelen aan een bestaand forumtopic.

Er is nu ook een fotoalbum aanwezig. Op het moment is er overal een map 2010 en een map Archief van. Ik heb deze al gevuld met de foto's die ik heb, maar er zijn natuurlijk nog veel meer foto's aanwezig. Hoe je deze toevoegt aan de website kun je zien in de handleiding in de bijlage. Zo kunnen we ook een mooie centrale plek opbouwen met alle DLM Picca's

De rechten voor het forum en het fotoalbum zijn heel simpel, alleen DLM'ers hebben toegang. Als je nu een artikel toevoegt, moet je een categorie aan dit artikel toekennen. Op het moment bestaat deze uit vier termen:

  • Feesten
  • Lan-Party
  • Nieuw
  • Verjaardag

Zoals jullie zien is deze lijst nog verre van compleet, maar ik vraag dan ook aan jullie om meer termen te noemen zodat deze lijst uitgebreid kan worden.

Je kunt je nu ook abonneren op pagina's en forumtopics, zodat wanneer de post is gewijzigd of wanneer er een nieuwe reactie is, je hier een mail van krijgt. Deze optie is te vinden op de pagina zelf. Have Fun!

Back to school

Datum: 
maandag, 31 augustus, 2009 - 17:38
Zeg maar dag tegen je vrijheid en hallo tegen de schoolbankjes. Na de zomerspelen is het weer gedaan met de pret! Ja hoor, volgende week weer:- Back to school!  
Inhoud syndiceren