Zoals jullie zien is er weer een nieuwe website voor DLM, op het moment zitten we al op versie 9.0! En dan maar hopen dat deze versie beter is dan zijn voorgangers Wink .

De grootste wijziging, die jullie misschien al gelijk is opgevallen, is dat het gastenboek is verdwenen. Ik kreeg reacties dat niemand meer op de site kijkt, of ze gaan rechtstreeks naar het gastenboek en vergeten hierbij de voorpagina. (Niet dat hier toch veel veranderde xD). De website van DLM wordt meer forum-based. Wat houdt dat in? Dat we nu voortaan onze zooi niet meer kwijtkunnen in het gastenboek, maar in het Forum. Hier kunnen relevante topics aangemaakt worden, maar je kunt hier alsnog je ei kwijt als je gewoon wat onzin te lullen hebt. Het grootste voordeel wat ik hiervan zie is dat we de informatie nu gestructureerd neer moeten zetten. En het belangrijkste hiervan is dat we nu ook die kettingmail kunnen vergeten!!! en gewoon een relevante topic aanmaken. Maak dus, voor bijvoorbeeld Vakantie 2010, een topic aan op het forum en regel daar alles. Ook worden alle reacties op nieuwsberichten in het forum gezet, zodat dus alle info op het forum beschikbaar is.

Om een forumtopic wat meer naar voren te laten komen, kun je een nieuwsartikel maken die op de voorpagina wordt laten zien en deze koppelen aan een bestaand forumtopic.

Er is nu ook een fotoalbum aanwezig. Op het moment is er overal een map 2010 en een map Archief van. Ik heb deze al gevuld met de foto's die ik heb, maar er zijn natuurlijk nog veel meer foto's aanwezig. Hoe je deze toevoegt aan de website kun je zien in de handleiding in de bijlage. Zo kunnen we ook een mooie centrale plek opbouwen met alle DLM Picca's

De rechten voor het forum en het fotoalbum zijn heel simpel, alleen DLM'ers hebben toegang. Als je nu een artikel toevoegt, moet je een categorie aan dit artikel toekennen. Op het moment bestaat deze uit vier termen:

  • Feesten
  • Lan-Party
  • Nieuw
  • Verjaardag

Zoals jullie zien is deze lijst nog verre van compleet, maar ik vraag dan ook aan jullie om meer termen te noemen zodat deze lijst uitgebreid kan worden.

Je kunt je nu ook abonneren op pagina's en forumtopics, zodat wanneer de post is gewijzigd of wanneer er een nieuwe reactie is, je hier een mail van krijgt. Deze optie is te vinden op de pagina zelf. Have Fun!