Gezocht: Renault Kangoo 79-FH-LG

Update 09-06-2010 - 19:02:

Gevonden: http://tinyurl.com/37aqxh5
Dus ik ben vanuit mn werk op een langzaam gangetje naar huis gereden en ik heb op elke oprit gekeken. Toen ik bijna de hoek om moest bij stop even fruit halen was het prijs. Ik voor de deur gestopt, komt die vrouw naar buiten en die kijkt me aan. Daarop loopt ze gelijk weer naar binnen en doet de deur op slot. Ik naar huis en nog een keer de politie gebeld. Blijkt dat die muts van het politiebureau in Rijen ongelijk had en ik wél aangifte kan doen. Morgen dus even een nieuwe afspraak maken en dan kan de heer of mevrouw C. van Dongen gaan BETALEN (graag schande spreken in Dongen vanwege het doorrijden). Toch bedankt voor enige inspanning die jullie geleverd hebben, al was het alleen dit stukje tekst lezen.

Na gisteren geen voorrang te hebben gekregen van een vrouwelijke kneus moest ik uitwijken en heb ik schade gereden aan mijn auto. Die vrouw is em dr tussenuit genaaid. Naar voorbeeld van een goed burger ben ik hiervoor vanochtend naar het politiebureau gegaan, ik kreeg vanmiddag netjes een telefoontje dat ik hier geen aangifte van kon doen omdat ik de andere auto niet geraakt heb en de politie hier verder niets aan kan doen. Dan maar op de eigen manier:

Het is een donkergrijze Renault Kangoo uit 2000, er zat een oudere vrouw in van ik gok een jaar of 50-60. het kenteken is 79-FH-LG en ze reed over de Bolkensteeg vanaf Beljaart/'s-Gravenmoer richting politiebureau.

Wordt deze auto gespot, even een telefoontje of smsje graag, en mocht deze aan het rijden zijn ook graag welke kant op Wink Even ter verduidelijking een plaatje:


 

Yoooo....